Menu
Greek Albanian Bulgarian Chinese (Simplified) English French German Italian Spanish Turkish
A+ A A-

Χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μελιού. Θερμαίνεται όποτε θέλουμε για να μην κρυσταλλώσει το μέλι. Αποτελείται από δύο τοιχώματα λαμαρίνας και στο εσωτερικό (μεταξύ των τοιχωμάτων) βάζουμε νερό. Το νερό μπαίνει από το κάτω μέρος του βαρελιού που έχει βάνα και βγαίνει από πάνω, όπου υπάρχει εξαγωγή. (Προσοχή: Μη βάλετε το νερό από πάνω).

Τα ίδια βαρέλια βγαίνουν και με αναδευτήρα. Ο αναδευτήρας κάνει ομογενοποίηση του μελιού, δηλαδή μπορούμε να βάλουμε 3-4 είδη μελιού όπως έλατο, πεύκο, θυμάρι, πορτοκάλι και να τα κάνουμε ένα. Ο αναδευτήρας ειδικά στα μεγάλα βαρέλια πρέπει να υπάρχει για να μεταφέρει τη θερμοκρασία από τα τοιχώματα προς το κέντρο.

Σε όλα τα βαρέλια τα πόδια είναι ενσωματωμένα ανοξείδωτα. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής βαρελιών σε σταθερό πάγκο.
Σε όλα τα βαρέλια μπορούμε να τοποθετήσουμε και δοσομετρητή για τυποποίηση του μελιού, δηλαδή για ρύθμιση της ποσότητας
που θέλουμε να βγάλουμε.

Βαρέλια

Αποτελέσματα 1 - 16 από 16

Βρείτε μας: instagram