Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

Το glavasg.gr σας δίνει τη δυνατότητα κατά την έναρξη της παραγγελίας σας να διαλέξετε παραστατικό, ανάμεσα από απλή απόδειξη ή τιμολόγιο. Κατά την διαδικασία ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε:

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση επιλογής πληρωμής με αντικαταβολή τα έξοδα αντικαταβολής ανέρχονται σε 2,5 € (πλέον των εξόδων αποστολής).

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ: Είναι απαραίτητο μαζί με την κατάθεσή σας στην τράπεζα να σημειώνετε και το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 29176257821

IBAN:GR03801102910000029176257821

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΓΚΛΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 6414020011115

IBAN:GR5201711290006414020011115

Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Τα έξοδα εντολής εμβάσματος για την πληρωμή παραγγελίας επιβαρύνουν το πελάτη. Για τον λόγο αυτό σας συνιστούμε οι πληρωμές να πραγματοποιούνται από Εθνική Τράπεζα σε Εθνική Τράπεζα ή από Τράπεζα Πειραιώς σε Τράπεζα Πειραιώς, ώστε να μην επιβαρύνεστε με τις πρόσθετες χρεώσεις των Τραπεζικών Ιδρυμάτων.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε ενημερώστε μας με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στέλνοντας το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας ώστε να προωθηθεί η παραγγελία σας για αποστολή άμεσα. Αλλιώς μπορείτε και τηλεφωνικά στο 2610-523.776 ή μέσω fax στο 2610-526.664

Παραγγελίες χωρίς τα παραπάνω στοιχεία δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από το κατάστημά μας.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 01.01.2014 παραστατικά αξίας άνω των 1.500 € προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ:

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard, Χρεωστική) επί του συνολικού ποσού χωρίς επιβάρυνση.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες οι οποίες έχουν εκδοθεί σε κάποια χώρα του εξωτερικού.

Paypal: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ασφαλείς πληρωμές μέσω Paypal, ακολουθώντας τις οδηγίες κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς, ή στέλνοντας τα χρήματα στο λογαριασμό : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Οι συναλλαγές με Paypal έχουν επιβάρυνση για τον πελάτη 3,2% που αποτελεί την προμήθεια του Paypal.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του glavasg.gr στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2610-523.776

Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 – 14:30 και Σάββατο 9:00 - 14:30

Παραλαβή από κατάστημα Courier

Αν για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών και όχι να έρθει η παραγγελία σας στο χώρο σας τότε, μπορείτε στα σχόλια της παραγγελίας σας να δηλώσετε "Παραλαβή από το κατάστημα της courier". Στην περίπτωση αυτή η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι. Οι ειδοποιήσεις στο κινητό σας και στο email σας ισχύουν κανονικά.